Acasa Despre noi
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Despre noi PDF Imprimare Email

Camera de Comert si Industrie Vrancea este o institutie neguvernamentala, autonoma si non-profit, de interes public, organizata ca o asociatie voluntara de companii.
Principalul obiectiv al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea este de a fi cea mai buna organizatie de sprijin al mediului de afaceri din acest judet. Suntem o organizatie ce are ca scop principal prestarea de servicii si sprijinirea companiilor membre in activitatea interna si internationala, in cadrul unei retele internationale de camere de comert.


Prin cotizatia lor anuala, membrii contribuie la un fond comun care ne da posibilitatea de a le presta servicii si de a sustine mediul de afaceri vrancean.
Colegiul si Consiliul sunt responsabile de conducerea si controlul activitatii Camerei. Membrii Consiliului sunt alesi de catre Colegiu si se intalnesc periodic pentru a stabili obiectivele CCIA, pentru a lua decizii financiare si, in general pentru a stabili metodele de sprijinire a membrilor.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea sta mereu la dispozitia membrilor sai, precum si a celorlalte societati din judet, pentru a le ajuta in probleme ce privesc domeniul economic, taxele, transportul, mediul, etc. Utilizarea serviciilor Camerei va va da posibilitatea de a realiza numeroase contacte, de a influenta autoritatile locale si nationale, de a fi la curent cu ceea ce se intampla in judet si in afara lui, etc.

Toate activitatile pe care le desfasuram se circumscriu ideii de SUPORT ACTIV, EFECTIV, PROFESIONAL, pus la dispozitia comunitatii de afaceri a judetului Vrancea.

Functiile care stau la baza activitatii noastre  au ca obiective principale:


- reprezentarea intereselor comunitatii de afaceri;
- promovarea;
- informarea;
- instruirea si formarea profesionala;
- medierea si arbitrajul comercial.

 

 
Copyright © 2018 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
 
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5