Acasa Proiecte F.P.C. PENTRU ANGAJATI – Acces si participare la Formare Profesionala Continua
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
F.P.C. PENTRU ANGAJATI – Acces si participare la Formare Profesionala Continua PDF Imprimare Email
Scris de Robert Mazilu   

b1

Proiectul „F.P.C. PENTRU ANGAJATI – Acces si participare la Formare Profesionala Continua”, POSDRU/164/2.3/S/139713

Parteneri: UNVERSITATEA BIOTERRA Bucuresti, FORMAZIONE PROGRESSO SRL, Camera de Comert, Industrie si Aricultura Vrancea si Project Life Italia

           

      Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea a implementat in perioada mai 2014 – octombrie 2015, in parteneriat cu Universitatea Bioterra Bucuresti, FORMAZIONE PROGRESSO SRL si Project Life Italia, Proiectul „F.P.C. PENTRU ANGAJA?I – Acces si participare la Formare Profesionala Continua”, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Obiectivul general al proiectului a constat in accesul si participarea la formare profesionala continua a angajatilor din regiunile de dezvoltare economico-sociala ale Romaniei, facilitand astfel corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii.

 

Printre obiectivele specifice ale proiectului s-a numarat si participarea la formare profesionala continua pentru calificare/recalificare a unui numar de 1800 angajati din regiunile vizate de proiect, dintre care un numar de 300 de persoane au beneficiat de cursurile de formare profesionala organizate de Partenerul Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea.

 

In urma implementarii cu succes a Proiectului si a impactului foarte bun pe care activitatile derulate in cadrul acestuia l-a avut in randul membrilor grupului tinta, C.C.I.A. Vrancea continua organizarea cursurilor de formare profesionala/ calificare dupa cum urmeaza:

 

-          Lucrator in morarit si panificatie, cod NC 7412.1.5 – curs de calificare nivel 1 (120 ore pregatire teoretica si 240 ore pregatire practica)

 

-          Agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie, cod NC 5149.1.1 – curs de calificare nivel 1 (120 ore pregatire teoretica si 240 ore pregatire practica)

 

-          Patiser, cod NC 7412.1.3 – curs de calificare nivel 1 (120 ore pregatire teoretica si 240 ore pregatire practica)

 

Cursurile, care cuprind atat notiuni teoretice cat si practice, sunt sustinute de lectori specializati, iar la finalizarea acestora, participantii obtin o diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii, eliberata sub forma unui Certificat de Calificare.

 

Avand in vedere prevederile art. 194 alin. 1 din Codul Muncii, conform caruia angajatorii au obligatia de a asigura participarea la programe de formare profesionala pentru toti salariatii cel putin o data la 3 ani, va adresam rugamintea de a analiza oportunitatea desemnarii din randul angajatilor Dvs a unor persoane care sa participe la cursurile de formare profesionala, contribuind in acest fel la cresterea calificarii, adaptabilitatii, competitivitatii, randamentului si performantelor angajatilor, la dezvoltarea competentelor profesionale in concordanta cu cerintele actuale de pe piata muncii.

Pentru informatii referitoare la conditiile de inscriere si actele necesare participarii la cursuri va stam la dispozitie la sediul CCIA Vrancea din Focsani, Str Cuza Voda nr.14, tel. 0237/213.210, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

.

b2

 
Copyright © 2018 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
 
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5