Tel./Fax: (+40) 237 213 210
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 Descoperă Oportunitățile de Dezvoltare Profesională în Vrancea!  
 Cursuri disponibile:
• Contabilitate pentru începători și avansați
• Lucrători comerciali: Vânzări și relaționare cu clienții
• Competențe digitale și utilizare a tehnologiei informației pentru sectoarele industrial și agricol.
 Beneficiile participării:
• Îmbunătățirea abilităților profesionale
• Oportunități sporite de angajare și avansare în carieră
• Acces la materiale actualizate și resurse relevante
• Certificare recunoscută în domeniu
 Detalii de contact și înregistrare:
Pentru mai multe informații sau pentru a te înscrie, contactează-ne la:
Tel: +40.237.213.210, 0757.817.733
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Nu rata oportunitatea de a-ți accelera cariera! Înscrie-te acum!

CURS COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMATIEI CA INSTRUMENT DE INVATARE SI CUNOASTERE
Competentele digitale sunt esentiale in era cotidiana, cand suntem din ce in ce mai dependenti de tehnologia si comunicare. Competentele digitale au devenit o componenta a majoritatii locurilor de munca din economie, iar dobandirea acestora este esentiala pentru angajati si angajatori, deopotriva. Ca o alternativa la cursurile de calificare pentru operator introducere, validare si prelucrare date, a caror durata este substantial mai mare, va oferim cursul de competente digitale, in cadrul caruia aveti ocazia de a dobandi intr-o maniera concentrata si eficienta o serie de competente digitale din sfera sistemelor de operare si a suitelor de aplicatii office, atat de necesare la locul de munca.
Competentele profesionale dobandite in urma cursului:
•    Utilizează componentele sistemului de calcul
•    Operează cu fişiere
•     Procesează text şi grafică la nivel elementar
•    Comunica prin Internet
•     Utilizează editor de calcul tabelar
Durata curs specializare: 40 de ore
Cost curs: 1000 ron
Taxa examen: 80 ron

Nivelul de studii: invatamant general obligatoriu


CURS CONTABIL
Obiective exprimate in competente profesionale (in conformitate cu standardul ocupational):
•    Întocmirea / completarea documentelor primare
•     Contarea operaţiunilor patrimoniale
•    Efectuarea de calcule specifice
•    Completarea registrelor contabile
•     Întocmirea balanţei de verificare
•    Evaluarea patrimonială
•    Întocmirea bilanţului contabil
•    Transmiterea documentelor specifice

Durata curs specializare: 180 de ore curs
Cost curs: 1000 RON
Taxa examen: 80 ron
Nivelul de studii: studii medii

CURS LUCRATOR COMERCIAL
Cursul permite tuturor participanților familiarizarea cu noțiunile de bază privind activitatea curentă a lucrătorilor comeciali, precum şi înțelegerea mecanismelor de funcționare a relațiilor de comerț din cadrul economiei. Cursul de calificare ”Lucrător comercial”, aduce multiple avantaje, atât persoanelor care doresc o reconversie profesională, sau accesul pe piața forței de muncă în domeniul comerțului, cât și celor care urmăresc implementarea unei activități antreprenoriale. Finalizând cu succes acest curs, aveți posibilitatea să treceți - de la statutul de angajat, la cel de liber profesionist sau chiar mic întreprinzător, aceasta deoarece serviciile oferite ca și ”Lucrător comercial”, pot face obiectul unei activități independente ca P.F.A. , I.I. sau chiar S.R.L.
Durata curs: 120 de ore
Cost curs: 800 ron
 Taxa examen: 80 ron
Nivelul de studii: invatamant general obligatoriu

31.05.2022

Finalizare proiect

 

"Calificare, Competențe, Competitivitate în Regiunea Sud Est"

(POCU/464/3/12/128144)

 

CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA VRANCEA, în calitate de lider de parteneriat, a demarat în data de 05.02.2020 proiectul "Calificare, Competente, Competitivitate in Regiunea Sud Est",  în parteneriat cu CENTRUL NATIONAL DE ÎNVATAMÂNT TURISTIC  si FUNDATIA CONVERGENTE EUROPENE.

 

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 3: “Locuri de munca pentru toti”, Obiectiv specific 12: “Îmbunatatirea nivelului de cunostinte/ competente/aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajatilor”, Contract de finantare nr. 1922/04.02.2020,Cod SMIS 128144.

 

Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea nivelului de competente profesionale pentru 519 de angajati din Regiunea de Dezvoltare SUD-EST, in vederea sporirii capacitatii de insertie profesionala si a adaptabilitatii acestora la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in corelare cu domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI

 

Rezultatele proiectului:

- 3741 de angajatori din Regiunea Sud Est din domeniile de activitate vizate prin proiect, informati si constientizati cu privire la importanta si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare continua a adultilor, precum si la programe de evaluare si certificare a competentelor profesionale

- 424 persoane angajate participante la programe de formare continua, din care 42 persoane  apartin categoriei angajati vârstnici (55-64 de ani)

- 404 persoane angajate participante la programe de formare continua certificate

- 100 persoane angajate participante  la programe de evaluare si certificare, din care 100 au obtinut certificate de competente profesionale

- 36 de angajatori de tip IMM sprijiniti in vederea elaborarii si introducerii unor programe de invatare la locul de munca

-3 IMM-uri la 6 luni de la finalizarea sprijinului vor introduce si vor mentine ca o practica curenta programe de invatare la locul de munca

 

Perioada de desfasurare: 05.02.2020- 31.05.2022

 

Valoare totala proiect: 4.548.054,14 lei, din care valoare cofinantare  Uniunea Europena :3.804.745,57 lei

 

Date de contact:

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea- Str. Cuza Voda, nr. 14, Focsani;Tel/Fax:0237/213210; e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; www.ccia-vrancea.ro

CURSURI Tinichigiu-vopsitor auto

 

Stimate Domnule Director,
    

    Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Vrancea, in parteneriat cu cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea ,  ,Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau , proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 .

Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

Astfel, in cadrul acestui proiectul, se va organiza GRATUIT cursul de formare profesională  Tinichigiu-vopsitor auto

Descrierea ocupaţiei Tinichigiu-vopsitor auto

Adultii isi vor dezvolta abilitatile prin unitatile de competenta tehnica generala, dar fiecare calificare de la acest nivel contine si unitati de competenta specializate. Astfel, absolventul in calificarea „Tinichigiu-vopsitor auto” trebuie sa fie capabil sa execute lucrari de reparare a cadrului si caroseriei autovehiculelor si de vopsire a elementelor componente ale caroseriei.
Abilitatile dezvoltate pe perioada derularii pregatirii teoretice si a stagiilor de pregatire practica, vor aduce un aport deosebit la buna pregatire a viitorului absolvent, prin acumularea de noi informatii si deprinderi specifice meseriei.
Competente dobandite la cursul de Tinichigiu-vopsitor auto:
1. Realizarea pieselor prin operații de lăcătușărie generală
2. Montarea organelor de mașini în subansambluri mecanice
3. Realizarea ansamblărilor mecanice
4. Intreținerea și repararea elementelor de caroserie
5. Vopsirea elementelor de caroserie

Vă adresam rugămintea de a analiza oportunitatea desemnării din rândul angajaților Dvs. a unor persoane care să participe în mod GRATUIT la acest curs, contribuind în acest fel la cresterea calificării, adaptabilitații, competitivității, randamentului și performanțelor angajaților, la dezvoltarea competențelor profesionale în concordanța cu cerințele actuale de pe piața muncii.


Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:
-    angajati ( inclusiv PFA si intreprinderi individuale) care isi au resedinta sau domiciliul in Regiunea Sud-Est,
-    să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).
Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

Beneficiile ANGAJATORULUI in contextul formarii profesionale:

    Salariaţi calificaţi/recalificaţi
    Pregatirea resurselor umane proprii se realizează fără niciun efort financiar din partea agentului economic (conform atr.194 pct.1 din Codul Muncii, angajatorii au obligația de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţii cel putin o data la 2 ani);

Beneficiile ANGAJATULUI  în  contextul formării profesionale aferente proiectului
    Calificare/recalificare recunoscută de Ministerul Muncii și Protectiei Sociale (absolventii vor primi certificat  de calificare recunoscut de Ministerul Muncii și Protectiei Sociale si Ministerul Educatei Nationale).

Pentru informații suplimentare vă stăm cu placere la dispoziție. Persoana de contact – tudor cristina  (tel.0726893239) Expert Comunicare si Grup tinta.

Cu mulțumiri,

Victoria Aciobanitei
Manager Proiect

Articole

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk