Tel./Fax: (+40) 237 213 210
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Cursuri

Cursuri (7)

Cursuri

 Descoperă Oportunitățile de Dezvoltare Profesională în Vrancea!  
 Cursuri disponibile:
• Contabilitate pentru începători și avansați
• Lucrători comerciali: Vânzări și relaționare cu clienții
• Competențe digitale și utilizare a tehnologiei informației pentru sectoarele industrial și agricol.
 Beneficiile participării:
• Îmbunătățirea abilităților profesionale
• Oportunități sporite de angajare și avansare în carieră
• Acces la materiale actualizate și resurse relevante
• Certificare recunoscută în domeniu
 Detalii de contact și înregistrare:
Pentru mai multe informații sau pentru a te înscrie, contactează-ne la:
Tel: +40.237.213.210, 0757.817.733
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Nu rata oportunitatea de a-ți accelera cariera! Înscrie-te acum!

CURS COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMATIEI CA INSTRUMENT DE INVATARE SI CUNOASTERE
Competentele digitale sunt esentiale in era cotidiana, cand suntem din ce in ce mai dependenti de tehnologia si comunicare. Competentele digitale au devenit o componenta a majoritatii locurilor de munca din economie, iar dobandirea acestora este esentiala pentru angajati si angajatori, deopotriva. Ca o alternativa la cursurile de calificare pentru operator introducere, validare si prelucrare date, a caror durata este substantial mai mare, va oferim cursul de competente digitale, in cadrul caruia aveti ocazia de a dobandi intr-o maniera concentrata si eficienta o serie de competente digitale din sfera sistemelor de operare si a suitelor de aplicatii office, atat de necesare la locul de munca.
Competentele profesionale dobandite in urma cursului:
•    Utilizează componentele sistemului de calcul
•    Operează cu fişiere
•     Procesează text şi grafică la nivel elementar
•    Comunica prin Internet
•     Utilizează editor de calcul tabelar
Durata curs specializare: 40 de ore
Cost curs: 1000 ron
Taxa examen: 80 ron

Nivelul de studii: invatamant general obligatoriu


CURS CONTABIL
Obiective exprimate in competente profesionale (in conformitate cu standardul ocupational):
•    Întocmirea / completarea documentelor primare
•     Contarea operaţiunilor patrimoniale
•    Efectuarea de calcule specifice
•    Completarea registrelor contabile
•     Întocmirea balanţei de verificare
•    Evaluarea patrimonială
•    Întocmirea bilanţului contabil
•    Transmiterea documentelor specifice

Durata curs specializare: 180 de ore curs
Cost curs: 1000 RON
Taxa examen: 80 ron
Nivelul de studii: studii medii

CURS LUCRATOR COMERCIAL
Cursul permite tuturor participanților familiarizarea cu noțiunile de bază privind activitatea curentă a lucrătorilor comeciali, precum şi înțelegerea mecanismelor de funcționare a relațiilor de comerț din cadrul economiei. Cursul de calificare ”Lucrător comercial”, aduce multiple avantaje, atât persoanelor care doresc o reconversie profesională, sau accesul pe piața forței de muncă în domeniul comerțului, cât și celor care urmăresc implementarea unei activități antreprenoriale. Finalizând cu succes acest curs, aveți posibilitatea să treceți - de la statutul de angajat, la cel de liber profesionist sau chiar mic întreprinzător, aceasta deoarece serviciile oferite ca și ”Lucrător comercial”, pot face obiectul unei activități independente ca P.F.A. , I.I. sau chiar S.R.L.
Durata curs: 120 de ore
Cost curs: 800 ron
 Taxa examen: 80 ron
Nivelul de studii: invatamant general obligatoriu

CURSURI Tinichigiu-vopsitor auto

 

Stimate Domnule Director,
    

    Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Vrancea, in parteneriat cu cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea ,  ,Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau , proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 .

Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

Astfel, in cadrul acestui proiectul, se va organiza GRATUIT cursul de formare profesională  Tinichigiu-vopsitor auto

Descrierea ocupaţiei Tinichigiu-vopsitor auto

Adultii isi vor dezvolta abilitatile prin unitatile de competenta tehnica generala, dar fiecare calificare de la acest nivel contine si unitati de competenta specializate. Astfel, absolventul in calificarea „Tinichigiu-vopsitor auto” trebuie sa fie capabil sa execute lucrari de reparare a cadrului si caroseriei autovehiculelor si de vopsire a elementelor componente ale caroseriei.
Abilitatile dezvoltate pe perioada derularii pregatirii teoretice si a stagiilor de pregatire practica, vor aduce un aport deosebit la buna pregatire a viitorului absolvent, prin acumularea de noi informatii si deprinderi specifice meseriei.
Competente dobandite la cursul de Tinichigiu-vopsitor auto:
1. Realizarea pieselor prin operații de lăcătușărie generală
2. Montarea organelor de mașini în subansambluri mecanice
3. Realizarea ansamblărilor mecanice
4. Intreținerea și repararea elementelor de caroserie
5. Vopsirea elementelor de caroserie

Vă adresam rugămintea de a analiza oportunitatea desemnării din rândul angajaților Dvs. a unor persoane care să participe în mod GRATUIT la acest curs, contribuind în acest fel la cresterea calificării, adaptabilitații, competitivității, randamentului și performanțelor angajaților, la dezvoltarea competențelor profesionale în concordanța cu cerințele actuale de pe piața muncii.


Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:
-    angajati ( inclusiv PFA si intreprinderi individuale) care isi au resedinta sau domiciliul in Regiunea Sud-Est,
-    să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).
Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

Beneficiile ANGAJATORULUI in contextul formarii profesionale:

    Salariaţi calificaţi/recalificaţi
    Pregatirea resurselor umane proprii se realizează fără niciun efort financiar din partea agentului economic (conform atr.194 pct.1 din Codul Muncii, angajatorii au obligația de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţii cel putin o data la 2 ani);

Beneficiile ANGAJATULUI  în  contextul formării profesionale aferente proiectului
    Calificare/recalificare recunoscută de Ministerul Muncii și Protectiei Sociale (absolventii vor primi certificat  de calificare recunoscut de Ministerul Muncii și Protectiei Sociale si Ministerul Educatei Nationale).

Pentru informații suplimentare vă stăm cu placere la dispoziție. Persoana de contact – tudor cristina  (tel.0726893239) Expert Comunicare si Grup tinta.

Cu mulțumiri,

Victoria Aciobanitei
Manager Proiect

 

 

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Vrancea, in parteneriat cu cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea ,  ,Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau , proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 .

 

Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

 

 

Astfel, in cadrul acestui proiectul, se va organiza GRATUIT cursul de formare profesională  Confectioner – asamblor articole din textile (curs de calificare nivel 2).

 

Descrierea/Beneficiile cursului:

Confecționerul asamblor articole din textile asigură asamblarea semifabricatelor, urmărind procesul tehnologic până la executarea finală a produsului, pentru executarea produselor fiind necesare utilaje semiautomate și automate. Confecționerul se ocupă în principal cu efectuarea operațiilor de croire și de confecționare, controlul calitativ al operațiilor, finisarea și pregătirea produselor pentru depozitare, ambalarea produselor.
              Participând la cursul Confecționer asamblor articole din textile veți parcurge o programă de curs complexă ce cuprinde noțiuni practice și teoretice legate de: proceduri specifice de croire și confecționare, modalități de ambalare, pliere și etichetare, tipuri de utilaje, modul de folosire al dispozitivelor specifice, etape de lucru și norme de timp alocate fiecăreia.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Comunicarea interactivă la locul de muncă;
– Efectuarea muncii în echipă;
– Planificarea activităţii proprii;
– Respectarea normelor de protecţia muncii şi PSI;
– Efectuarea operaţiei de croire;

– Efectuarea operaţiei de confecţionare;
– Controlul calitativ al operaţiei de confecţionare;
– Menţinerea şi întreţinerea utilajului;
– Finisarea şi pregătirea produsului pentru depozitare;
– Ambalarea produselor.

 

Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:

 • angajati ( inclusiv PFA si intreprinderi individuale) care isi au resedinta sau domiciliul in Regiunea Sud-Est,
 • să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).

Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

anunt

ANUNT

 

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea , in parteneriat cu Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau au  demarat proiectul cu titlul “Angajati competitivi pe piata muncii din Regiunea Sud – Est” ,

               Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

In cadrul proiectului Camera de Comert Vrancea  va organiza GRATUIT următoarele cursuri de formare profesională:

 

 • Operator introducere , validare si prelucrare date - 2 serii de curs curs la care vor participa in total 24 persoane;
 • Lucrator in comert - 2 serii de curs la care vor participa in total 28 persoane;
 • Tinichigiu-vopsitor auto - 2 serii de curs la care vor participa in total 48 persoane;
 • Confectioner asamblor articole din textile - 3 serii de curs la care vor participa in total 72 persoane;
 • Instalator apa-canal – 2 serii de curs la care vor participa in total 48 persoane

 

Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:

 • calitatea de angajat cu contract individual de muncă (cu norma întreagă sau cu timp parțial) la întreprinderi din regiunea de dezvoltare Sud Est;PFA
 • să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).

Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

 

                Beneficiile ANGAJATORULUI in contextul formarii profesionale:

 

 • Salariaţi calificaţi/recalificaţi
 • Pregatirea resurselor umane proprii se realizează fără niciun efort financiar din partea agentului economic (conform atr.194 pct.1 din Codul Muncii, angajatorii au obligația de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţii cel putin o data la 2 ani);
 • CCIA Vrancea poate angaja și retribui formatori – lectori de practică/ tutori din cadrul companiei Dvs care sa susțină partea practică a în cazul în care dispuneți de personal calificat în acest sens.

 

Beneficiile ANGAJATULUI  

 • Calificare/recalificare recunoscută de Ministerul Muncii și Protectiei Sociale (absolventii vor primi diplomă de calificare CNFPA recunoscută de Ministerul Muncii și Protectiei Sociale).

 

Pentru informații suplimentare vă stăm cu placere la dispoziție ! Persoane de contact Tudor Cristina - Expert Comunicare și Grup țintă  și Lungu Anca - Expert Comunicare și Grup țintă Tel: 0237213210

Cu mulțumiri,

Victoria Aciobanitei

Manager Proiect

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Vrancea, in parteneriat cu cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea ,  ,Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau , proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 .

 

Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

 

Astfel, in cadrul acestui proiectul, se va organiza GRATUIT cursul de formare profesională  Instalator apa - canal (curs de calificare nivel 3).

 

Descrierea/Beneficiile cursului:

Acest curs urmarește formarea deprinderilor angajatilor in montarea rețelelor exterioare de canalizare și de alimentare cu apa, însușirea noțiunilor necesare pentru montarea utilajelor și accesoriile folosite în instalațiile de apă/canalizare. Participând la acest curs, angajatii dvs. isi vor dezvolta abilitățile necesare in remedierea defecțiunilor și avariilor apărute la rețelele de alimentare cu apă și canalizare, in întreținerea rețelețor de alimentare cu apă și canalizare.

Cursul se adreseaza deopotriva persoanelor care activează in acest domeniu, precum si celor care doresc să se inițieze în această meserie.

 

Competențe profesionale

Competențele pe care angajatii le vor dobândi și perfectiona sunt:

– Montarea reţelelor exterioare de canalizare; – Montarea reţelelor exterioare de alimentare cu apă; – Montarea utilajelor şi accesoriilor folosite în instalaţiile de apă / canalizare; – Întreţinerea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare; – Remedierea defecţiunilor şi / sau avariilor apărute la reţelele de distribuie apă şi canalizare; – Aplicarea calităţii lucrărilor executate; – Aplicarea normelor de protecţie a mediului; – Întreţinerea echipamentelor de lucru; – Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM şi din domeniul situaţiilor de urgenţă; – Organizarea locului de muncă

 

Vă adresam rugămintea de a analiza oportunitatea desemnării din rândul angajaților Dvs. a unor persoane care să participe în mod GRATUIT la acest curs, contribuind în acest fel la cresterea calificării, adaptabilitații, competitivității, randamentului și

 

Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:

 • angajati ( inclusiv PFA si intreprinderi individuale) care isi au resedinta sau domiciliul in Regiunea Sud-Est,
 • să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).

Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Vrancea, in parteneriat cu cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea ,  ,Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau , proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 .

 

Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

Astfel, in cadrul acestui proiectul, se va organiza GRATUIT cursul de formare profesională  Lucrator comercial ( curs de specializare )

 

Ocupația de Lucrător Comercial presupune vânzarea produselor, întocmirea rapoartelor cu privire la vânzările efectuate, verificarea și actualizarea stocurilor de produse. Mediul de lucru al acestuia este reprezentat de punctul de vânzare în comerț.

 

Descrierea/Beneficiile cursului:

Vă adresam rugămintea de a analiza oportunitatea desemnării din rândul angajaților Dvs. a unor persoane care să participe în mod GRATUIT la acest curs, contribuind în acest fel la cresterea calificării, adaptabilitații, competitivității, randamentului și performanțelor angajaților, la dezvoltarea competențelor profesionale în concordanța cu cerințele actuale de pe piața muncii.

 

 

Compeţentele specifice dobândite în urma parcurgerii cursului:

 • Asigurarea calității;
 • Aplicarea normelor de sănătate și securitate în muncă;
 • Aplicarea normelor de igienă, sanitar-veterinare și de protecție a mediului;
 • Asigurarea cadrului general de desfășurare a activității punctului de vânzare;
 • Prezentarea produselor și serviciilor aferente vânzării;
 • Realizarea vânzării;
 • Întocmirea situației vânzărilor și raportarea acesteia;
 • Actualizarea stocurilor de produse.

 

Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:

 • angajati ( inclusiv PFA si intreprinderi individuale) care isi au resedinta sau domiciliul in Regiunea Sud-Est,
 • să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).

Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

 • Sa nu aiba sub 25 ani

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Vrancea, in parteneriat cu cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea ,  ,Asociatia ''FORMARE , DEZVOLTARE , ASISTENTA «  FORDA » Buzau , Camera de Comert , Industrie, Navigatie  si Agricultura Constranta , CENTRUL DE CALIFICARE SI PREGATIRE PROFESIONALA Buzau , proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 .

 

Obiectivul general  il reprezinta dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale prin participarea la programe de formare profesionala continua, ca oportunitate pentru cresterea competivitatii si imbunatatirea statutului pe piata muncii a angajatilor, cu precadere a acelora care apartin categoriilor dezavantajate (persoane persoane fara calificare sau cu un nivel scazut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

 

Astfel, in cadrul acestui proiectul, se va organiza GRATUIT cursul de formare profesională  Tinichigiu-vopsitor auto

 

Descrierea ocupaţiei Tinichigiu-vopsitor auto

 

Adultii isi vor dezvolta abilitatile prin unitatile de competenta tehnica generala, dar fiecare calificare de la acest nivel contine si unitati de competenta specializate. Astfel, absolventul in calificarea „Tinichigiu-vopsitor auto” trebuie sa fie capabil sa execute lucrari de reparare a cadrului si caroseriei autovehiculelor si de vopsire a elementelor componente ale caroseriei.

Abilitatile dezvoltate pe perioada derularii pregatirii teoretice si a stagiilor de pregatire practica, vor aduce un aport deosebit la buna pregatire a viitorului absolvent, prin acumularea de noi informatii si deprinderi specifice meseriei.

Competente dobandite la cursul de Tinichigiu-vopsitor auto:

 • Comunicare şi numeraţie
 • Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei
 • Comunicare în limba modernă
 • Asigurarea calităţii
 • Dezvoltare personală în scopul obţinerii performanţei
 • Igiena şi securitatea muncii
 • Lucrul în echipă
 • Interpretarea documentaţiei tehnice
 • Utilizarea dispozitivelor şi instalaţiilor de ridicat şi transportat
 • Întreţinerea maşinilor şi utilajelor
 • Construcţia şi funcţionarea automobilelor
 • Repararea cadrului şi a caroseriei
 • Vopsirea automobilelor
 • Conducerea automobilelor

 

 

Condițiile de eligibilitate ale cursanților sunt:

 • angajati ( inclusiv PFA si intreprinderi individuale) care isi au resedinta sau domiciliul in Regiunea Sud-Est,
 • să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare (învățământul minim obligatoriu, în funcție de anul absolvirii).

Dacă studiile au fost efectuate în străinatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk